- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Sous vide gekookte appels met kaneel
Sous vide gekookte appels met kaneel
- Totale tijd 1u 10min
- 10min
Voorbereidingstijd - 1u
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
4 Golden appels
40 g Ongezouten boter
50 g Rozijnen
2 el Demerara suiker
1 tl Kaneel
1 snuifje Nootmuskaat
Bereiding
Stap 1 /7
Schil de appels en snijd ze in 8 partjes. Snijd de boter in blokjes.
Stap 2 /7
Meng in een kom alle ingrediënten zodat de appels goed bedekt zijn.
Stap 3 /7
Doe de ingrediënten in kookzakken. Vacumeer de zakken. Controleer of de zakken goed gesloten zijn.
Stap 4 /7
Plaats de zakken in de kom van de robot.
Stap 5 /7
Vul de kom tot het maximale niveau en zorg ervoor dat de zakken goed ondergedompeld zijn. Vergrendel het deksel met de dop en druk op 'Start'.
Stap 6 /7
Haal de zakken uit de kom en open ze.
Stap 7 /7
Geniet ervan met het siroop dat vrijkomt van de appels.
Waarom twee pakjes?
Je producten kunnen vanuit twee verschillende magazijnen worden verzonden:
Verzonden door Moulinex Shop
Verzonden door Moulinex Accessoires
Het is niet mogelijk om artikelen uit twee verschillende magazijnen in één pakket te combineren.
