Sous vide gekookte appels met kaneel - Recepten Companion NEO | Moulinex
Moulinex
Recept door Moulinex

Sous vide gekookte appels met kaneel

ratings.0

- /5 -

  • Totale tijd 1u 10min
  • Voorbereidingstijd
    10min
  • Gaartijd
    1u
  • Afkoeltijd
    0min

Ingrediënten

4 personen

  • 4 Golden appels

  • 40 g Ongezouten boter

  • 50 g Rozijnen

  • 2 el Demerara suiker

  • 1 tl Kaneel

  • 1 snuifje Nootmuskaat

Bereiding

Stap 1 /7

Schil de appels en snijd ze in 8 partjes. Snijd de boter in blokjes.

  • 4 Golden appels
  • 40g Ongezouten boter

Stap 2 /7

Meng in een kom alle ingrediënten zodat de appels goed bedekt zijn.

  • 4 Golden appels
  • 40g Ongezouten boter
  • 50g Rozijnen
  • 2el Demerara suiker
  • 1tl Kaneel
  • 1snuifje Nootmuskaat

Stap 3 /7

Doe de ingrediënten in kookzakken. Vacumeer de zakken. Controleer of de zakken goed gesloten zijn.

Stap 4 /7

Plaats de zakken in de kom van de robot.

Stap 5 /7

Vul de kom tot het maximale niveau en zorg ervoor dat de zakken goed ondergedompeld zijn. Vergrendel het deksel met de dop en druk op 'Start'.

Stap 6 /7

Haal de zakken uit de kom en open ze.

Stap 7 /7

Geniet ervan met het siroop dat vrijkomt van de appels.