- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Kabeljauw sous vide met udonnoedels
Kabeljauw sous vide met udonnoedels
- Totale tijd 45min
- 15min
Voorbereidingstijd - 30min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
6 personen
90 cl Water
9 el Sojasaus
6 el Sesamolie
3 Miso
4 Look
23 g Gember
1.5 stokje Citroengras
0.75 Biologische limoen (zeste)
Peper van de molen
6 straaltje Kabeljauw (100 g per stuk)
600 g Gekookte udonnoedels
Bereiding
Stap 1 /6
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /6
Doe alle ingrediënten voor de bouillon, behalve de vis en de noedels, in een kom.
Stap 3 /6
Doe de vis en de bouillon in een sous-videzakje. Sluit vacuüm af.
Stap 4 /6
Voeg 5 cl water toe in de pan. Leg de zak in het stoommandje.
Stap 5 /6
Eco vacuüm koken.
Stap 6 /6
Haal de zakjes uit het mandje en maak ze open. Verwijder het citroengras en de gember. Dien op met de bouillon en de noedels.
Waarom twee pakjes?
Je producten kunnen vanuit twee verschillende magazijnen worden verzonden:
Verzonden door Moulinex Shop
Verzonden door Moulinex Accessoires
Het is niet mogelijk om artikelen uit twee verschillende magazijnen in één pakket te combineren.
