- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Kabeljauw sous vide met udonnoedels
Kabeljauw sous vide met udonnoedels
- Totale tijd 45min
- 15min
Voorbereidingstijd - 30min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (7)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
90 cl Water
9 el Sojasaus
6 el Sesamolie
3 Miso
4 Look
23 g Gember
1.5 stokje Citroengras
0.75 Biologische limoen (zeste)
Peper van de molen
6 straaltje Kabeljauw (100 g per stuk)
600 g Gekookte udonnoedels
Bereiding
Stap 1 /6
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /6
Doe alle ingrediënten voor de bouillon, behalve de vis en de noedels, in een kom.
Stap 3 /6
Doe de vis en de bouillon in een sous-videzakje. Sluit vacuüm af.
Stap 4 /6
Voeg 5 cl water toe in de pan. Leg de zak in het stoommandje.
Stap 5 /6
Eco vacuüm koken.
Stap 6 /6
Haal de zakjes uit het mandje en maak ze open. Verwijder het citroengras en de gember. Dien op met de bouillon en de noedels.