Kabeljauw sous vide met udonnoedels - Recepten Cookeo 9in1 | Moulinex
Moulinex
Recept door Moulinex

Kabeljauw sous vide met udonnoedels

ratings.0

- /5 -

  • Totale tijd 45min
  • Voorbereidingstijd
    15min
  • Gaartijd
    30min
  • Afkoeltijd
    0min

Ingrediënten

6 personen

  • 90 cl Water

  • 9 el Sojasaus

  • 6 el Sesamolie

  • 3 Miso

  • 4 Look

  • 23 g Gember

  • 1.5 stokje Citroengras

  • 0.75 Biologische limoen (zeste)

  • Peper van de molen

  • 6 straaltje Kabeljauw (100 g per stuk)

  • 600 g Gekookte udonnoedels

Bereiding

Stap 1 /6

Maak de ingrediënten klaar.

  • 90cl Water
  • 9el Sojasaus
  • 6el Sesamolie
  • 3 Miso
  • 4 Look
  • 23g Gember
  • 1.5stokje Citroengras
  • 0.75 Biologische limoen (zeste)
  • Peper van de molen
  • 6straaltje Kabeljauw (100 g per stuk)
  • 600g Gekookte udonnoedels

Stap 2 /6

Doe alle ingrediënten voor de bouillon, behalve de vis en de noedels, in een kom.

  • 90cl Water
  • 9el Sojasaus
  • 6el Sesamolie
  • 3 Miso
  • 4 Look
  • 23g Gember
  • 1.5stokje Citroengras
  • 0.75 Biologische limoen (zeste)
  • Peper van de molen

Stap 3 /6

Doe de vis en de bouillon in een sous-videzakje. Sluit vacuüm af.

  • 6straaltje Kabeljauw (100 g per stuk)

Stap 4 /6

Voeg 5 cl water toe in de pan. Leg de zak in het stoommandje.

Stap 5 /6

Eco vacuüm koken.

Stap 6 /6

Haal de zakjes uit het mandje en maak ze open. Verwijder het citroengras en de gember. Dien op met de bouillon en de noedels.