Broodbakmachines

Met onze broodbakmachines serveer je elke dag vers, zelfgebakken brood. Verras je familie en vrienden: volkoren en glutenvrije broden, gebak of zuurdesembroden... En dat allemaal zonder manueel kneden of afbakken. Want, zeg nu zelf, niets smaakt zo lekker als warm zelfgebakken brood.

undefined

Welke broodbakmachines passen bij jou?

Jouw brood op maat

Bak je brood zoals jij het verkiest. Selecteer een bakvorm van 500 g tot 1,5 kg, controleer de bakgraad en laat de magie zijn werk doen.

undefined

Bakt meer dan enkel broden

Dankzij de talloze bakprogramma’s zijn de mogelijkheden eindeloos. Maak jam, pasta, yoghurt, cottage cheese, pap, ontbijtgranen, granola enz.

undefined

Piece of cake

Gooi gewoon de ingrediënten in de kom; je toestel doet de rest. Met de uitgestelde startfunctie bak je ‘s nachts en geniet je ‘s morgen van vers brood.

undefined

De ideale broodbakmachine voor jou

vergelijker

Bread of the World OW611810 Broodbakmachine

199,00 €

Bread of the World OW611810 Broodbakmachine

Pain Doré OW210130 Broodbakmachine

Verlaagde prijs 89,99 € Adviesprijs* 129,00 €

Pain Doré OW210130 Broodbakmachine

2 jaar wereldwijde garantie

15 jaar beschikbaarheid van onderdelen

30 dagen om je toestel terug te sturen

Levering binnen 1 tot 3 werkdagen

Bakvorm met antikleeflaag

Dankzij de antikleeflaag in de bakvorm kan je het brood super gemakkelijk ontvormen. Onderhoudsvriendelijk toestel: door de bakvorm en de kneedmessen met een spons schoon te maken, verleng je de levensduur van de antikleefeigenschappen.

undefined

Handige accessoires voor broodbakmachines

Haal meer uit je broodbakmachine met de speciaal ontworpen accessoires en onderdelen. Met onze extra’s, zoals kneedspatels en bakvormen, spelen wij specifiek in op jouw behoeften.

undefined