Soepmakers

Dankzij hun verwarmingselement blenden onze alles-in-één soepmakers de ingrediënten en brengen ze ze tegelijkertijd aan de kook. Jou rest enkel opdienen en genieten! Geschikt voor warme en koude bereidingen, ongeacht de ingrediënten of smaken. Met onze veelzijdige soepmakers wordt elke maaltijd een feest.

undefined

De beste soepmaker voor jou

vergelijker

My Daily Soup LM542810 Soepmaker - 1.000W - 4 programma's - 1,2L

My Daily Soup LM542810 Soepmaker - 1.000W - 4 programma's - 1,2L
Easy Soup LM841810 Soepmaker

Soup & Plus LM926B00 Soepmaker - 1.100W - 5 programma's - 2L

Soup & Plus LM926B00 Soepmaker - 1.100W - 5 programma's - 2L

Hergebruik je overschotjes!

Wist je dat meer dan een derde van het verwerkte voedsel in de wereld in de vuilnisbak verdwijnt? Met onze soepmakers zet je een flinke stap richting afvalvrij koken. Door groenteoverschotjes te verwerken in een eenvoudige, gezonde en budgetvriendelijke soep, verklein je de afvalberg.

undefined

Handige accessoires voor soepmakers

Haal meer uit je soepmaker met de speciaal ontworpen accessoires en onderdelen. Met onze extra’s, zoals mengkannen en deksels, spelen wij specifiek in op jouw behoeften.

undefined

Soepmakers van Moulinex

Dankzij hun verwarmingselement en andere praktische functies blenden de verschillende alles-in-één soepmakers van Moulinex, zoals de My Daily Soup LM542810 Soepmaker, de Soup & Plus LM924500 Soepmaker, de Soup & Plus LM926B00 Soepmaker en de PerfectMix Cook LM835D10 Heating blender, snel alle ingrediënten en brengen ze deze tegelijkertijd aan de kook. Zo hoef jij alleen maar op te dienen en te genieten. Dankzij dit aanbod veelzijdige spoemakers belooft elke maaltijd met je gezin een spetterend feest te worden!


Wat is een soepmaker?


Een soepmaker is in feite een blender met een verhittingsfunctie. Zo kun je voedsel blenden en tegelijk warm maken of houden. Jij hoeft er dus alleen maar het nodige aantal ingrediënten in te doen en koud water toe te voegen, waarna het toestel de rest doet.


Wat zijn de voordelen van een soepmaker?


Wil je graag weten wat een soepmaker voor jou kan betekenen? Of je nu zomerse smoothies met vers fruit of warme, hartige soepen en stevige stoofpotjes klaarmaakt, met de PerfectMix Cook krijg je werkelijk alles voor elkaar. Met dit veelzijdig model van Moulinex kun je aan hoge snelheid en op krachtige wijze koude, warme, vaste en vloeibare ingrediënten blenden. Dankzij de tien automatische programma’s voor warme en koude gerechten krijg je dit al met enkele klikken voor elkaar.


Zodra je klaar bent, kun je de blender snel en eenvoudig terug schoon krijgen dankzij de afneembare mesjes en de unieke pre-afwasfunctie die zo goed als alle bacteriën doodt. Zo profiteer je niet alleen van een optimale hygiëne, maar ook van totale gemoedsrust. En dat is niet alles, want de PerfectMix Cook is ook uitgerust met een intuïtief touchscreen en de krachtige Powelix-mestechnologie, die tot wel 30% sneller te werk gaat.


Ook met de Soup & Plus-soepmakers van Moulinex, die grote en gebruiksvriendelijke displays hebben, maak je zelf heerlijke, gezonde soepjes met je favoriete soort groente. Deze toestellen beschikken over vier automatische kookprogramma’s waarmee je verschillende gerechtjes kunt bereiden, zoals romige soep, soep met stukjes, compote en smoothies. Met twee knoppen start je het kookproces, waarbij de ingrediënten niet alleen worden geblend, maar ook bereid. Wanneer het eten klaar is, hoor je een ‘biep’. Het is dus niet alleen een geweldige oplossing voor een goedkope maaltijd zoals soep, maar ook voor ijs, desserts en smoothies.


Plus-soepmakers zijn dubbel geïsoleerd, dus ook als je even niet in de buurt bent blijft je eten warm. Daarnaast is het apparaat voorzien van een warmhoudfunctie, die je eten 40 minuten lang op de ideale serveertemperatuur houdt, en een handig reinigingsprogramma. Dankzij zijn compacte en stijlvolle ontwerp neemt hij maar weinig ruimte in op het aanrecht en kan hij makkelijk worden opgeborgen.


Hoe kies je de juiste soepmaker?


Een soepmaker is een blender met een ingebouwde kookfunctie die ingrediënten kookt en tot een glad geheel mixt. Ben je op zoek naar een soepmaker die niet alleen praktisch in gebruik is, maar ook perfect aansluit bij jouw specifieke wensen en behoeften? Stel jezelf vooraf dan onderstaande vragen.


Wat zijn de verschillende kookmethodes?


Om heerlijke soepjes te bereiden, beschikken sommige soepmakers over automatische functies en programma’s. Ben je dol op een soep met grove stukken, of verkies je eerder een dunne, heldere lekkernij? Zet bij soepmakers met automatische programma’s met één druk op de knop de juiste stand aan om jouw favoriete bereiding te maken. Bij andere soepmakers bepaal je helemaal zelf hoe je je soep wilt bereiden. Hiermee ga je dus zelf aan de slag.


Wat is de capaciteit van de mengkan?


Woon je alleen of heb je een groot gezin? Kijk best even naar hoeveel kommen soep je uit een soepmaker haalt, want de inhoud van een mengkan kan variëren van minder dan 1 liter tot meer dan 2 liter. Houd in gedachten dat je ongeveer drie kommetjes uit 1 liter haalt. Met een mengkan met een inhoud van 2 liter maak je dus al gauw een verse kom huisgemaakte soep voor zes personen.


Welk materiaal geniet je voorkeur?


Soepmakers zijn verkrijgbaar in verschillende soorten materialen. De behuizing kan uit kunststof of roestvast staal (rvs) bestaan. Kunststof is licht van gewicht en dus makkelijk verplaatsbaar, terwijl roestvast staal erg stevig is en lang meegaat. Blenderkannen zijn gemaakt van glas, tritan of rvs. Al deze materialen kunnen tegen een stootje en zijn hittebestendig. Glas is stevig en neemt geen geur-, kleur- en smaakstoffen aan. Wil je de soep een tijdje op temperatuur kunnen bewaren? Kies dan voor een blenderkan in roestvast staal.


Hoe krijg je het apparaat terug schoon?


Nadat je een soepje, sausje of ander gerecht hebt bereid, volgt het minst leuke deel: het schoonmaken. Ben jij daar net zoals vele anderen niet bepaald dol op? Kijk dan vooral naar het aantal vaatwasmachinebestendige onderdelen. Als zowel de blenderkan, het deksel als de mesjes in de vaatwasser mogen, is de klus zo geklaard.


PerfectMix Cook maakt je leven makkelijker


Ontdek een ongelooflijke verscheidenheid aan mogelijkheden met de Moulinex PerfectMix Cook. Met dit toestel kun je rekenen op een breed scala aan warme en koude gerechten die je snel en met gemak bereidt. Dankzij het krachtige vermogen en de handige automatische programma’s is het gebruik van deze snelle blender ideaal voor de bereiding van talrijke warme en koude gerechten.


Meng met een paar klikken op het intuïtieve touchscreen koude recepten zoals smoothies, milkshakes en desserts, verwarm en meng compote en veloutés, of verwarm je favoriete noedelsoepjes en stoofschotels. Loopt het water je ook al in de mond?


Ontdek tot slot ook de vele andere producten onder de categorie soepen en sapjes van Moulinex, zoals , blenders , fruitpersen & juicers en staafmixers