Garnalen met peterselie sous vide - Recepten Cookeo 9in1 | Moulinex
Moulinex
Recept door Moulinex

Garnalen met peterselie sous vide

ratings.0

-/5 -

  • Totale tijd 45min
  • Voorbereidingstijd
    15min
  • Gaartijd
    30min
  • Afkoeltijd
    0min

Ingrediënten

4 personen

  • 800 g Ontpelde rauwe garnalen

  • 4 teentje Fijngehakte look

  • 4 el Fijngehakte verse peterselie

  • 100 g Boter

  • Zout, peper

Bereiding

Stap 1 /5

Maak de ingrediënten klaar.

  • 800g Ontpelde rauwe garnalen
  • 4teentje Fijngehakte look
  • 4el Fijngehakte verse peterselie
  • 100g Boter
  • Zout, peper

Stap 2 /5

Doe de garnalen in een sous-videzakje. Voeg de andere ingredënte toe en sluit vacuüm af.

  • 800g Ontpelde rauwe garnalen
  • 4teentje Fijngehakte look
  • 4el Fijngehakte verse peterselie
  • 100g Boter
  • Zout, peper

Stap 3 /5

Voeg 5 cl water toe in de pan. Leg de zak in het stoommandje.

Stap 4 /5

Eco vacuüm koken.

Stap 5 /5

Haal de zakjes uit het mandje en maak ze open.

Roerblad SS-185951

Roerblad SS-185951

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186157

Bakkuip SS-186157

Haak SS-186228

Haak SS-186228

Vergelijkbare recepten

Moulinex
Moulinex
1u 15min

Appels met kaneel - Sous vide

ratings.NaN

Garnalen met peterselie sous vide - Recepten Cookeo 9in1 | Moulinex
Appels met kaneel - Sous vide
Moulinex
Moulinex
45min

Zalm sous vide met miso en gember

ratings.NaN

Garnalen met peterselie sous vide - Recepten Cookeo 9in1 | Moulinex
Zalm sous vide met miso en gember
Moulinex
Moulinex
40min

Sint-jakobsschelpen sous vide

ratings.NaN

Garnalen met peterselie sous vide - Recepten Cookeo 9in1 | Moulinex
Sint-jakobsschelpen sous vide
Moulinex
Moulinex
1u 45min

Gekonfijte tomaten sous vide

ratings.NaN

Garnalen met peterselie sous vide - Recepten Cookeo 9in1 | Moulinex
Gekonfijte tomaten sous vide
Moulinex
Moulinex
1u 10min

Gehaktbrood met gedroogde abrikozen en peterselie

Beoordeling met vijf sterren (gemiddeld)

1 Reviews

Garnalen met peterselie sous vide - Recepten Cookeo 9in1 | Moulinex
Gehaktbrood met gedroogde abrikozen en peterselie