- Homepage
- Recipe Details Page
Ganache van pure chocolade en specerijen
- Totale tijd 13min
- 5min
Voorbereidingstijd - 8min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
8 personen
180 g Vloeibare room 30% VG
150 g Fondant chocolade
30 g Boter
Kruiden naar keuze
Accessoires
Klopper
Bereiding
Stap 1 /4
Giet de room en het specerijenpoeder naar keuze in de mengkom van de keukenmachine en bevestig de klopper. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
180g Vloeibare room 30% VG Kruiden naar keuze
Klopper
Stap 2 /4
Voeg de in blokjes gesneden chocolade toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
150g Fondant chocolade
Klopper
Stap 3 /4
Schraap de zijkant van de kom en voeg de boter in blokjes toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
30g Boter
Klopper
Stap 4 /4
Doe de bereiding in een kom en laat afkoelen.