Ganache van pure chocolade en specerijen
Moulinex
Recept door Moulinex

Ganache van pure chocolade en specerijen

ratings.0

-/5 -

  • Totale tijd 13min
  • Voorbereidingstijd
    5min
  • Gaartijd
    8min
  • Afkoeltijd
    0min

Ingrediënten

8 personen

  • 180 g Vloeibare room 30% VG

  • 150 g Fondant chocolade

  • 30 g Boter

  • Kruiden naar keuze

Accessoires

  • Klopper
    Klopper

Bereiding

Stap 1 /4

Giet de room en het specerijenpoeder naar keuze in de mengkom van de keukenmachine en bevestig de klopper. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.

  • 180g Vloeibare room 30% VG
  • Kruiden naar keuze
  • Klopper

Stap 2 /4

Voeg de in blokjes gesneden chocolade toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.

  • 150g Fondant chocolade
  • Klopper

Stap 3 /4

Schraap de zijkant van de kom en voeg de boter in blokjes toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.

  • 30g Boter
  • Klopper

Stap 4 /4

Doe de bereiding in een kom en laat afkoelen.

Roerblad SS-185951

Roerblad SS-185951

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186157

Bakkuip SS-186157

Haak SS-186228

Haak SS-186228