Pure chocolade en frambozen fondants - Recepten Easy fry Silence XL / Essential XL | Moulinex
Moulinex
Recept door Moulinex

Pure chocolade en frambozen fondants

ratings.0

- /5 -

  • Totale tijd 28min
  • Voorbereidingstijd
    15min
  • Gaartijd
    13min
  • Afkoeltijd
    0min

Ingrediënten

4 personen

  • 50 g Boter

  • 60 g Pure chocolade 70% cacaobestanddelen

  • 2 Eieren

  • 60 g Basterdsuiker

  • 25 g Gewone bloem

  • 5 g Maïsbloem

  • 100 g Verse frambozen

Accessoires

  • Houder met 8 verrines set
    Houder met 8 verrines set

Bereiding

Stap 1 /6

Smelt de boter en de pure chocolade au bain-marie of in de magnetron.

  • 50g Boter
  • 60g Pure chocolade 70% cacaobestanddelen

Stap 2 /6

Klop in een kom de eieren met de basterdsuiker tot het schuimig is.

  • 2 Eieren
  • 60g Basterdsuiker

Stap 3 /6

Meng de bloem en maïsbloem door het eier- en suikermengsel.

  • 25g Gewone bloem
  • 5g Maïsbloem

Stap 4 /6

Voeg het gesmolten chocolade- en botermengsel toe aan het voorgaande mengsel en mix tot een gladde massa.

Stap 5 /6

Verdeel het mengsel over de glaasjes. Verdeel de verse frambozen over de glaasjes.

  • 100g Verse frambozen
  • Houder met 8 verrines set

Stap 6 /6

Plaats de onbedekte glaasjes in het apparaat voorzien van de plaat. Begin het kookproces.