Appels met kaneel - Sous vide
- Totale tijd 1u 15min
- 15min
Voorbereidingstijd - 1u
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
4 Golden-appels
2 el Rietsuiker
1 tl Kaneelpoeder
1 snuifje Nootmuskaat in poeder
40 g Zachte boter
50 g Rozijnen
Bereiding
Stap 1 /6
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /6
Doe alle ingrediënten in een kom en zorg dat de appels goed omhuld zijn.
Stap 3 /6
Doe de ingrediënten in een sous-videzakje. Sluit vacuüm af.
Stap 4 /6
Voeg 5 cl water toe in de pan. Leg de zak in het stoommandje.
Stap 5 /6
Eco vacuüm koken.
Stap 6 /6
Haal het zakje eruit en maak open. Dien op met de siroop van de appels.