- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Sauté de porc au chorizo et olives
Sauté de porc au chorizo et olives
- Totale tijd 1u 35min
- 10min
Voorbereidingstijd - 1u 25min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (6)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
1200 g Sauté de porc
2 Oignons
2 Gousses ail
250 ml Vin blanc
1 Chorizo doux
1 Boîte tomates concassees
Olives dénoyautées à l’ail
1 Bouillon cube
Sel poivre
Maïzena
Bereiding
Stap 1 /6
Faire revenir la viande dans un filet d’huile d’olive rissolage fort
Stap 2 /6
Réserver la viande et faire revenir les oignons et l’ail rissolage fort
Stap 3 /6
Ajouter le vin blanc dans les oignons et faire bouillir pour évaporer l’alcool
Stap 4 /6
Remettre la viande dans la cuve Ajouter les tomates le chorizo olives bouillon cube sel poivre et 100 ml d’eau
Stap 5 /6
Mettre la cocotte sous pression forte pendant 35 mintes
Stap 6 /6
Ouvrir la cocotte ajouter de la maïzena délayée et remettre 5 minutes en pression forte








