- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Sauté de crevettes tandoori
Sauté de crevettes tandoori
- Totale tijd 8min
- 6min
Voorbereidingstijd - 2min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
900 g *Crevettes décortiquées
15 g *Gingembre frais haché
3 tl *Epices tandoori
3 el *Huile d'olive
9 *Branches de coriandre fraîche hachées
1.5 *Citron (jus)
*Sel
3 *Gousse d'ail, dégermée, hachée
1.2 kg *Petits bouquets de chou romanesco lavé
20 cl *Eau
Bereiding
Stap 1 /8
*Préparer les ingrédients.
Stap 2 /8
*Décortiquer les crevettes.
Stap 3 /8
*Verser l'huile dans la cuve.
Stap 4 /8
*Faire revenir les crevettes, les épices, le gingembre et l'ail.
Stap 5 /8
*Saler. Ajouter le jus de citron et retirer.
Stap 6 /8
*Mettre l'eau, le sel et le chou romanesco dans la cuve.
Stap 7 /8
*Cuisson sous pression : 2 min
Stap 8 /8
*Servir le chou avec une noix de beurre, dresser autour les crevettes et la coriandre.