- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Saumon au quinoa, boulgour, amandes effilées et jus de citron
Saumon au quinoa, boulgour, amandes effilées et jus de citron
- Totale tijd 29min
- 5min
Voorbereidingstijd - 24min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (5)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Multicooker Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd
Ingrediënten
6 personnes
6 Darnes de saumon
200 g Boulgour
200 g Quinoa
1 Citron
75 g Amandes
450 ml Eau
1 càc Curry
1 càs Huile d’olive
1 Gousse d’ail
1 Oignon
1 Échalote
Sel
Poivre
Bereiding
Stap 1 /6
Hacher ail, oignon et échalote.
Stap 2 /6
Attendre la fin du préchauffage. Faire revenir, ail, oignon et échalote pendant 4 minutes.
Stap 3 /6
Ajouter le quinoa, le boulgour, l’eau, le curry, le sel et le poivre et mélanger. Ajouter les 6 darnes de saumon.
Stap 4 /6
Lancer la cuisson sous pression pendant 10 minutes.
Stap 5 /6
Ajouter le jus d’un citron et mélanger.
Stap 6 /6
Saupoudrer le plat avec les amandes effilées et servir chaud.








