- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Quinoa met aubergine
Quinoa met aubergine
- Totale tijd 21min
- 15min
Voorbereidingstijd - 6min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
350 g Griekse yoghurt
2 el Citroensap
1 Fijngehakte ui
110 g Grof gehakte champignons
2 teentje Fijngehakte knoflook
2 el Olijfolie
120 g Rauwe quinoa
80 g Grof gehakte walnoten
35 cl Groentebouillon
0.5 tl Gemalen komijn
2 eenheid Kleine aubergines met stengel, in de lengte gehalveerd en ingekerfd
100 g Granaatappelpitjes
5 bladje Fijngehakte muntblaadjes
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /7
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /7
Meng de yoghurt en citroen in een kommetje. Plaats de bereiding in de koelkast.
Stap 3 /7
Bak de champignons, knoflook en ui 3 minuten in de olie.
Stap 4 /7
Voeg de quinoa, walnoten, bouillon en komijn toe.
Stap 5 /7
Leg de aubergines op het rooster, bovenop de quinoa.
Stap 6 /7
Laat de bereiding snelkoken
Stap 7 /7
Laat afkoelen. Vul de aubergines met de quinoa. Voeg de yoghurt, granaatappel en munt toe.
Waarom twee pakjes?
Je producten kunnen vanuit twee verschillende magazijnen worden verzonden:
Verzonden door Moulinex Shop
Verzonden door Moulinex Accessoires
Het is niet mogelijk om artikelen uit twee verschillende magazijnen in één pakket te combineren.
