- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto haricots verts dés de jambon et lardons
Risotto haricots verts dés de jambon et lardons
- Totale tijd 30min
- 10min
Voorbereidingstijd - 20min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
1 Oignon
75 g Lardons
75 g Dés de jambon
200 g Haricots verts
350 g Riz Arborio
1 Cube de bouillon de légumes
1 Kubor
10 cl Vin blanc
10 cl Crème légère
350 ml Eau
50 g Parmesan
1 càs Huile d’olive
Bereiding
Stap 1 /8
Émincer l’oignon
Stap 2 /8
En mode dorer faire revenir l’oignon dans de l’huile d’olive
Stap 3 /8
Ajouter les lardons, les dés de jambon et les haricots verts jusqu’à coloration
Stap 4 /8
Ajouter le riz bien remuer puis déglacer avec le vin blanc et remuer
Stap 5 /8
Une fois remuée, ajouter les 350ml d’eau avec le bouillon de légumes et le kubor diluer
Stap 6 /8
Fermer et mettre sous pression 10mn
Stap 7 /8
Cuisson terminée ajouter la crème légère et le parmesan puis mélanger
Stap 8 /8
Bon appétit







