- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto butternut et chorizo
Risotto butternut et chorizo
- Totale tijd 24min
- 10min
Voorbereidingstijd - 14min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
300 g Riz pour risotto
350 g Butternut
120 g Chorizo
1 Oignon
1 Marmite de bouillon de poule (28 gr Knorr)
6 cl Vin blanc sec
50 cl Eau
Huile d'olive
Sel
Poivre
Bereiding
Stap 1 /8
Préparer les ingrédients
Stap 2 /8
Découper le butternut en cubes, le chorizo en carrés et émincer l'oignon
Stap 3 /8
Faire préchauffer le Cookeo pour dorer
Stap 4 /8
Mettre un filet d'huile d'olive, les oignons et le chorizo en dorage et mélanger pendant 2 minutes
Stap 5 /8
Ajouter le riz et mélanger à nouveau 2 minutes jusqu'à ce qu'il devienne translucide
Stap 6 /8
Ajouter le butternut, le vin blanc, l'eau et le bouillon
Stap 7 /8
Assaisonner
Stap 8 /8
Cuire sous pression pendant 10 minutes







