- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Gnocchis à la tomate et au parmesan
Gnocchis à la tomate et au parmesan
- Totale tijd 18min
- 10min
Voorbereidingstijd - 8min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (20)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G810 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo+ Connect Black CE855800 Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
800 g Gnocchis frais
5 Tomates
1 Oignon
20 cl Crème fraîche
1 Petit bouquet de basilic
Huile d'olive
Parmesan râpé
Bereiding
Stap 1 /5
Faites revenir 1 oignon émincé 2 min en mode doré dans l'huile d'olive
Stap 2 /5
Ajoutez 5 tomates en morceaux et prolongez la cuisson de 2 min
Stap 3 /5
Ajoutez 800g de gnocchis frais, verser 20 cl de crème fraîche, le petit bouquet de basilic ciselé et un peu de parmesan
Stap 4 /5
Faites cuire 2 min sous pression
Stap 5 /5
Parsemez de parmesan et servez







