- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Escargots à la bourguignonne
Escargots à la bourguignonne
- Totale tijd 6min
- 5min
Voorbereidingstijd - 1min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
48 *Escargots de Bourgogne très gros, en conserve, rincés
80 g *Lardons
80 g *Champignons de Paris, petits coupés en 4
20 cl *Vin rouge de Bourgogne
2 el *Persil, haché
40 g *Echalote, ciselée
80 g *Beurre demi-sel
2 *Sucre
*Sel, poivre
4 *Tartines de pain au levain, grillées
Bereiding
Stap 1 /7
*Préparer les ingrédients.
Stap 2 /7
*Hacher le persil.
Stap 3 /7
*Ciseler l'échalote.
Stap 4 /7
*Colorer les lardons, l'échalote et les champignons durant 3 à 5 minutes.
Stap 5 /7
*Ajouter le vin puis le beurre en mélangeant. Saler, poivrer. Ajouter le sucre et les escargots. Mélanger.
Stap 6 /7
*Cuisson sous pression : 1 min
Stap 7 /7
*Ajouter le persil. Servir sur les tartines grillées.
Waarom twee pakjes?
Je producten kunnen vanuit twee verschillende magazijnen worden verzonden:
Verzonden door Moulinex Shop
Verzonden door Moulinex Accessoires
Het is niet mogelijk om artikelen uit twee verschillende magazijnen in één pakket te combineren.
