- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Endives au jambon et béchamel au fromage
Endives au jambon et béchamel au fromage
- Totale tijd 0min
- 0min
Voorbereidingstijd - 0min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (7)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G810 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
6 Endives
6 tranche Jambon
50 g Beurre
35 g Farine
60 cl Lait
150 g Fromage râpé
0.5 càc Noix de muscade râpée
Sel, poivre
Bereiding
Stap 1 /8
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /8
Mettre les endives dans le panier vapeur. Ajouter 25 cl d’eau dans la cuve. Déposer le panier.
Stap 3 /8
Cuisson vapeur boost.
Stap 4 /8
Retirer le panier. Laver et essuyer la cuve.
Stap 5 /8
Faire fondre le beurre. Ajouter la farine.
Stap 6 /8
Mélanger. Verser le lait. Ajouter sel, poivre et muscade. Mélanger et épaissir 2 min. Ajouter les 2/3 du fromage, mélanger.
Stap 7 /8
Disposer les endives enroulées dans le jambon et parsemer du reste de fromage.
Stap 8 /8
Servir chaud.