- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto au lait de coco et aux crevettes roses
Risotto au lait de coco et aux crevettes roses
- Totale tijd 37min
- 15min
Voorbereidingstijd - 22min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (5)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Multicooker
Ingrediënten
4 personnes
12 Tomates cerise coupé en rondelles
50 cl De kubor
2 càs D’huile d’olive
1 càc De gingembre
250 g De riz arborio
20 cl De lait de coco
500 g De crevettes roses décortiquées et couper en rondelle
2 càs De sauce soja
2 càs De cassonade
Bereiding
Stap 1 /7
Préparer les ingrédients
Stap 2 /7
Verser l’huile dans la cuve
Stap 3 /7
Faire revenir les crevettes et les tomates cerise pendant quelques minutes
Stap 4 /7
Ajouter le riz.quand il est translucide ajouter le kubor le gingembre la cassonade la sauce soja
Stap 5 /7
Cuisson sous pression 8 minutes.
Stap 6 /7
Ajouter le lait de coco
Stap 7 /7
Maintien au chaud