- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Pudding rose et framboise
Pudding rose et framboise
- Totale tijd 50min
- 15min
Voorbereidingstijd - 35min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
2 *Œuf
55 cl *Lait entier
8 cl *Sirop de rose (ou sirop de grenadine)
16 *Biscuits roses de Reims coupés en 3 (ou boudoirs)
150 g *Framboises
100 g *Framboises pour décorer
*Sucre glace pour décorer
*Moule à charlotte chemisé de papier cuisson
Bereiding
Stap 1 /6
*Préparer les ingrédients.
Stap 2 /6
*Mélanger œuf, sirop, lait. Y ramollir les biscuits. Verser dans le moule avec les framboises.
Stap 3 /6
*Filmer le moule et placer le dans le panier vapeur.
Stap 4 /6
*Verser 40 cl d'eau dans la cuve puis y placer le panier vapeur.
Stap 5 /6
*Cuisson sous pression : 35 min
Stap 6 /6
*Garder au froid 8 h. Passer un couteau autour. Démouler. Décorer. Servir !