- Homepage
- Recipe Details Page
Romanesco met hazelnoot
- Totale tijd 8min
- 5min
Voorbereidingstijd - 3min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
650 g Romanesco kool, in roosjes gesneden
2 el Nootjes, fijngehakt
20 Groene olijven, ontpit en fijngesneden
60 g Hazelnootpuree (in biowinkel)
40 g Hazelnootmelk (in biowinkel)
20 g Ciderazijn
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /6
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /6
In een aparte kom: maak een vinaigrette met hazelnootpuree, melk, zout, peper en azijn.
Stap 3 /6
Kleur de fijngehakte hazelnoten droog aan. Haal ze uit de kom.
Stap 4 /6
Voeg de Romanesco en de olijven in het stoommandje. Voeg 20 cl water in de bodem van de kom.
Stap 5 /6
Snelkookfunctie
Stap 6 /6
Dien de Romanseco lauw of koud op, met de vinaigrette en de geroosterde hazelnoot.