Romanesco met hazelnoot
Moulinex
Recept door Moulinex

Romanesco met hazelnoot

ratings.0

-/5

  • Totale tijd 8min
  • Voorbereidingstijd
    5min
  • Gaartijd
    3min
  • Afkoeltijd
    0min

Ingrediënten

4 personen

  • 650 g Romanesco kool, in roosjes gesneden

  • 2 el Nootjes, fijngehakt

  • 20 Groene olijven, ontpit en fijngesneden

  • 60 g Hazelnootpuree (in biowinkel)

  • 40 g Hazelnootmelk (in biowinkel)

  • 20 g Ciderazijn

  • Zout, peper

Bereiding

Stap 1 /6

Bereid de ingrediënten.

Stap 2 /6

In een aparte kom: maak een vinaigrette met hazelnootpuree, melk, zout, peper en azijn.

Stap 3 /6

Kleur de fijngehakte hazelnoten droog aan. Haal ze uit de kom.

Stap 4 /6

Voeg de Romanesco en de olijven in het stoommandje. Voeg 20 cl water in de bodem van de kom.

Stap 5 /6

Snelkookfunctie

Stap 6 /6

Dien de Romanseco lauw of koud op, met de vinaigrette en de geroosterde hazelnoot.

Roerblad SS-185951

Roerblad SS-185951

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186157

Bakkuip SS-186157

Haak SS-186228

Haak SS-186228