- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Romanesco met hazelnoten
Romanesco met hazelnoten
- Totale tijd 8min
- 5min
Voorbereidingstijd - 3min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
300 g Romanesco, in bosjes verdeeld
1 el Gehakte noten
10 Groene olijven, ontpit en klein gesneden
30 g Hazelnootpuree (in biologische winkels)
20 g Hazelnootmelk (in biologische winkels)
10 g Ciderazijn
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /6
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /6
In een aparte kom: maak een vinaigrette met hazelnootpuree, melk, zout, peper en azijn.
Stap 3 /6
Bak de gehakte noten in een droge pan. Haal eruit.
Stap 4 /6
Leg de romanesco en de olijven in de stoommand. Schenk 200 ml water in de bodem van de kuip.
Stap 5 /6
Kooktijd onder druk
Stap 6 /6
Serveer de romanesco lauwwarm of koud met de vinaigrette en de geroosterde noten.