- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Romanesco met hazelnoten
Romanesco met hazelnoten
- Totale tijd 8min
- 5min
Voorbereidingstijd - 3min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
2 personen
300 g Romanesco, in bosjes verdeeld
1 el Gehakte noten
10 Groene olijven, ontpit en klein gesneden
30 g Hazelnootpuree (in biologische winkels)
20 g Hazelnootmelk (in biologische winkels)
10 g Ciderazijn
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /6
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /6
In een aparte kom: maak een vinaigrette met hazelnootpuree, melk, zout, peper en azijn.
Stap 3 /6
Bak de gehakte noten in een droge pan. Haal eruit.
Stap 4 /6
Leg de romanesco en de olijven in de stoommand. Schenk 200 ml water in de bodem van de kuip.
Stap 5 /6
Kooktijd onder druk
Stap 6 /6
Serveer de romanesco lauwwarm of koud met de vinaigrette en de geroosterde noten.
Waarom twee pakjes?
Je producten kunnen vanuit twee verschillende magazijnen worden verzonden:
Verzonden door Moulinex Shop
Verzonden door Moulinex Accessoires
Het is niet mogelijk om artikelen uit twee verschillende magazijnen in één pakket te combineren.
