Mexicaanse boeuf bourguignon - Recepten Cookeo | Moulinex
Moulinex
Recept door Moulinex

Mexicaanse boeuf bourguignon

ratings.0

-/5 -

  • Totale tijd 1u 20min
  • Voorbereidingstijd
    20min
  • Gaartijd
    1u
  • Afkoeltijd
    0min

Ingrediënten

6 personen

  • 1000 g In stukjes gesneden gesmoord rundvlees

  • 300 g Gerookte Herta-spekblokjes

  • 300 g Champignons

  • 200 g Ajuinen

  • 50 g Bloem

  • 200 g Wortels

  • 150 g Gedroogde rode nierbonen

  • 8 g Chilipoeder

  • 600 g Tomatencoulis

  • 200 ml Bourgondische rode wijn

Bereiding

Stap 1 /7

Maak de ingrediënten klaar.

Stap 2 /7

Hak de ajuinen fijn.

Stap 3 /7

Snijd de champignons in fijne stukjes. Snijd de wortels in grote stukjes.

Stap 4 /7

Bak het rundvlees en de helft van de spekjes bruin gedurende 10 min.

Stap 5 /7

Haal ze door de bloem en goed mengen. Voeg tomatencoulis, wijn, maïs en bonen toe. Voeg de groenten toe. Roeren.

Stap 6 /7

Onder druk laten koken.

Stap 7 /7

Voeg de rest van de spekjes toe. Voeg wat komijn toe.

Roerblad SS-185951

Roerblad SS-185951

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186157

Bakkuip SS-186157

Haak SS-186228

Haak SS-186228