- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Bœuf bourguignon
Bœuf bourguignon
- Totale tijd 45min
- 10min
Voorbereidingstijd - 35min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
6 personen
1 kg Rundvlees, gesneden in blokjes van 25 g
35 cl Rode wijn
15 cl Kalfsfond
100 g Spekjes
200 g Fijngehakte ajuinen
1 el Plantaardige olie
3 Fijngesneden wortels
400 g Champignons
1 Gemengde kruiden
Peper
Zout
Bereiding
Stap 1 /8
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /8
Hak de ajuinen fijn.
Stap 3 /8
Snijd de champignons in fijne stukjes.
Stap 4 /8
Voeg olie toe in de pan.
Stap 5 /8
Breng alle ingrediënten, behalve het vocht en de gemengde kruiden, aan de kook voor 10 minuten.
Stap 6 /8
Voeg het vocht en de gemengde kruiden toe.
Stap 7 /8
Onder druk laten koken
Stap 8 /8
Serveren maar!
Waarom twee pakjes?
Je producten kunnen vanuit twee verschillende magazijnen worden verzonden:
Verzonden door Moulinex Shop
Verzonden door Moulinex Accessoires
Het is niet mogelijk om artikelen uit twee verschillende magazijnen in één pakket te combineren.
