- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Bœuf bourguignon op Mexicaanse wijze
Bœuf bourguignon op Mexicaanse wijze
- Totale tijd 1u 20min
- 20min
Voorbereidingstijd - 1u
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
1000 g Rundstoofvlees
300 g Gerookte spekblokjes Herta
300 g Paddenstoelen
200 g Uien
50 g Bloem
200 g Wortelen
150 g Gedroogde kidneybonen
8 g Spaanse peper
600 g Tomatensaus
200 ml Rode bourgognewijn
Bereiding
Stap 1 /7
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /7
Hak de uien fijn.
Stap 3 /7
Snijd de champignons in dunne plakjes. Snijd de wortelen in dikke schijven.
Stap 4 /7
Braad het rundvlees en de helft van de spekblokjes 10 min aan.
Stap 5 /7
Met bloem bestrooien en goed mengen. Voeg tomatensaus, wijn, mais en bonen toe. Voeg de groenten toe.Meng alles goed.
Stap 6 /7
Snelkookfunctie.
Stap 7 /7
Voeg de rest van de spekblokjes toe.Voeg de komijn toe.