- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Bœuf bourguignon op Mexicaanse wijze
Bœuf bourguignon op Mexicaanse wijze
- Totale tijd 1u 20min
- 20min
Voorbereidingstijd - 1u
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
6 personen
1000 g Rundstoofvlees
300 g Gerookte spekblokjes Herta
300 g Paddenstoelen
200 g Uien
50 g Bloem
200 g Wortelen
150 g Gedroogde kidneybonen
8 g Spaanse peper
600 g Tomatensaus
200 ml Rode bourgognewijn
Bereiding
Stap 1 /7
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /7
Hak de uien fijn.
Stap 3 /7
Snijd de champignons in dunne plakjes. Snijd de wortelen in dikke schijven.
Stap 4 /7
Braad het rundvlees en de helft van de spekblokjes 10 min aan.
Stap 5 /7
Met bloem bestrooien en goed mengen. Voeg tomatensaus, wijn, mais en bonen toe. Voeg de groenten toe.Meng alles goed.
Stap 6 /7
Snelkookfunctie.
Stap 7 /7
Voeg de rest van de spekblokjes toe.Voeg de komijn toe.
Waarom twee pakjes?
Je producten kunnen vanuit twee verschillende magazijnen worden verzonden:
Verzonden door Moulinex Shop
Verzonden door Moulinex Accessoires
Het is niet mogelijk om artikelen uit twee verschillende magazijnen in één pakket te combineren.
