- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Boeuf Bourguignon
Boeuf Bourguignon
- Totale tijd 45min
- 10min
Voorbereidingstijd - 35min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (22)
Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G810 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
400 g Rundvlees in blokjes van 25 g
10 cl Rode wijn
10 cl Kalfsfond
50 g Spekjes
100 g Fijngesneden uien
1 el Plantaardige olie
1 Wortelen in dunne plakjes
200 g Parijse champignons
1 Kruidentuiltje
Zout en peper
6 g Maïsmeel
Bereiding
Stap 1 /9
Bereid de ingrediënten. Respecteer de hoeveelheden om foutcodes te vermijden.
Stap 2 /9
Snijd de uien in halve ringen.
Stap 3 /9
Snijd de witte champignons in dunne plakjes.
Stap 4 /9
Doe de olie in de kuip.
Stap 5 /9
Braad alle ingrediënten behalve de vloeistof en het kruidentuiltje gedurende 10 minuten lichtjes aan.
Stap 6 /9
Voeg de vloeistof en het kruidentuiltje toe.
Stap 7 /9
Snelkookfunctie: 35 min
Stap 8 /9
Voeg het maïszetmeel toe. Roer.
Stap 9 /9
Dien op!