- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Viande Rouge Haricot à la sauce tomates
Viande Rouge Haricot à la sauce tomates
- Totale tijd 12min
- 2min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
500 g Viande rouge
600 g Haricots vert
200 g Tomates cerises
200 g Sauce tomates
2 càs Crème fraîche
20 cl Eau
Bereiding
Stap 1 /4
Mettre le viande rouge à dorer
Stap 2 /4
Enlever la viande rouge et mettre les haricots et les tomates
Stap 3 /4
Mettre la viande les haricots les tomates , la sauce tomate et 20cl d’eau
Stap 4 /4
Rajouter un peu de crème fraîche pour adoucir la sauce tomate







