- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Sauté de veau aux abricots
Sauté de veau aux abricots
- Totale tijd 16min
- 15min
Voorbereidingstijd - 1min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (26)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G810 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
300 g Noix de veau taillée en cubes de 20/30 gr environ
1 càs Huile végétale
6 Oreillons d'abricots lavés
300 g Epinards lavés et grossièrement hachés
1 càs Amandes mondées
10 cl Fond de veau
10 cl Crème fraîche (option)
Sel, poivre
Bereiding
Stap 1 /6
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /6
Saler et poivrer la viande. Verser l'huile dans la cuve.
Stap 3 /6
Cuire les cubes de veau 3 min. Retirer. Cuire les épinards en plusieurs fois pour réduire leur volume. Retirer.
Stap 4 /6
Remettre la viande puis les abricots et le fond de veau. Déposer dessus les épinards.
Stap 5 /6
Temps de cuisson : 1 min.
Stap 6 /6
Retirer viande, épinards et abricots. Crémer et servir garni des amandes.