- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Sauté de porc à la crème de pesto
Sauté de porc à la crème de pesto
- Totale tijd 27min
- 10min
Voorbereidingstijd - 17min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
1 Oignon
800 g Porc
2 càs Pesto vert
50 g Pignons de pin
20 cl Vin blanc
2 càs Crème fraîche
1 càs Huile d'olive
Basilic frais
10 cl eau
Bereiding
Stap 1 /3
Dans le Cookeo sur le mode dorer, faites revenir dans l'huile l'oignon émincé pendant 4 minutes.
Stap 2 /3
Ajouter la viande coupée en gros cubes et faites-les dorer pendant 3 minutes en les retournant régulièrement. Assaisonnez, ajoutez le pesto et les pignons, mélangez et mouillez avec le vin et 10 cl d'eau. Mélangez de nouveau.
Stap 3 /3
Lancez le mode sous pression pour 10 minutes. Incorporez la crème puis servez parsemé de basilic frais.






