- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto topinambours et champignons
Risotto topinambours et champignons
- Totale tijd 22min
- 5min
Voorbereidingstijd - 17min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
2 càs Huile d'olive
120 g De riz arborio
300 ml D'eau
1 Cube de bouillon de légumes
250 g De topinambours
200 g De champignons
Bereiding
Stap 1 /3
Mettre le Cookeo en mode "dorer" et faire revenir les champignons et les topinambours épluchés et coupés en petits dés avec l'huile d'olive
Stap 2 /3
Verser l'eau, le cube de bouillon de légumes et le riz dans la cuve et cuire sous pression pendant 11 minutes
Stap 3 /3
Mélangez et c'est prêt ! J'ajoute ensuite du parmesan une fois le risotto servi dans mon assiette.






