- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto myrtilles et chèvre
Risotto myrtilles et chèvre
- Totale tijd 20min
- 10min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
250 g Myrtilles fraîches
200 g Champignons de Paris émincés
2 Échalotes(s) pelée(s) et émincée(s)
240 g Riz Arborio
10 cl Vin blanc
60 cl Bouillon de légumes
50 g Beurre demi-sel
100 g Fromage de chèvre frais
Huile d’olive
Bereiding
Stap 1 /6
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /6
Mixer les myrtilles en gardant quelques-unes pour le service. Verser 1 c. à soupe d’huile dans la cuve
Stap 3 /6
Faire dorer les champignons. Les réserver. Verser 2 c. à soupe d’huile et faire revenir l’échalote et le riz.
Stap 4 /6
Verser le vin et faire réduire. Verser le bouillon.
Stap 5 /6
Cuisson sous pression.
Stap 6 /6
Faire mijoter doucement avec le beurre, les myrtilles et les champignons.






