- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto d'épeautre et champignons
Risotto d'épeautre et champignons
- Totale tijd 40min
- 5min
Voorbereidingstijd - 35min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (26)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
350 g Champignons de paris
200 g Petits pois
350 g Épeautre
200 ml Vin blanc
600 ml Eau
2 Cubes de bouillon de légumes
Gruyère râpé
10 cl Crème soja
1 Oignon
Bereiding
Stap 1 /4
Faire revenir les champignons et l oignon dans du beurre ou de l huile
Stap 2 /4
Ajouter l'épeautre, le vin, l'eau, les 2 cubes de bouillon
Stap 3 /4
Ajouter les petits pois surgelés
Stap 4 /4
Ajouter le gruyère et la crème et bien mélanger







