- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto courgette et chorizo
Risotto courgette et chorizo
- Totale tijd 34min
- 5min
Voorbereidingstijd - 24min
Gaartijd - 5min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (21)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Wifi 10-in-1 CE96X8F0 Intelligente hogedruk multicooker - 14 programma's + Extra Crisp - air fryer accessoire Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo+ Connect CE857800 Multicooker Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
3 personnes
250 g Riz arborio
10 cl Vin blanc
1 Courgette
50 g Parmesan
1 Cube volaille
50 cl Eau
1 Oignon
0.5 Chorizo
1 càs Huile d'olive
2 càs Crème fraiche
Persil
Bereiding
Stap 1 /5
Découper le chorizo ainsi que la courgette en cubes, émincer l'oignon.
Stap 2 /5
Dans la cuve mettez une cuillère à soupe d'huile d'olive, les oignons ainsi que le chorizo. Laissez dorer 3 minutes
Stap 3 /5
Puis ajouter, le riz et les courgettes. Laissez dorer 3 minutes supplémentaires avec le vin blanc.
Stap 4 /5
Pour finir, ajouter l'eau et le cube. Et démarrer le mode sous pression pour 9 minutes.
Stap 5 /5
A la fin, ajouter 2 cuillères à soupes de crème, du persil et le parmesan. Maintenez au chaud 5 à 10 minutes.