- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto Courge et Chèvre frais
Risotto Courge et Chèvre frais
- Totale tijd 20min
- 10min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
1 Oignon
1 Gousse d'ail
300 g Courge
1 Noix de beurre
2 càs Huile d'olive
250 g Riz à risotto
100 g Vin blanc
500 ml Eau
1 Cube de bouillon de volaille
150 g Chèvre frais
Sel & Poivre
Bereiding
Stap 1 /7
Émincer l'oignon et l'ail. Couper la courge en petits morceaux.
Stap 2 /7
Mettre le Cookeo en mode Dorer. Ajouter l'huile d'olive, l'oignon et l'ail. Faire dorer 2 minutes.
Stap 3 /7
Ajouter la courge et le beurre. Faire revenir 5 minutes.
Stap 4 /7
Ajouter le riz et le vin blanc. Faire revenir 1 minute.
Stap 5 /7
Ajouter l'eau, le cube de bouillon de volaille, du sel et du poivre.
Stap 6 /7
Arrêter le mode Dorer pour passer en mode Cuisson sous pression pendant 10 minutes.
Stap 7 /7
Avant de servir, ajouter le chèvre frais et bien mélanger (la courge et le chèvre fondent et forment une sauce onctueuse).






