- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto chorizo et champignons
Risotto chorizo et champignons
- Totale tijd 26min
- 10min
Voorbereidingstijd - 16min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (5)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Multicooker Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd
Ingrediënten
4 personnes
300 g de Riz
1 Chorizo
1 Échalotte
1 Gousse d’ail
600 ml Eau
1 càs Huile d’olive
2 càs Crème fraiche
250 g Champignons de Paris
15 cl Vin blanc
Parmesan
1 Bouillon de volaille
Bereiding
Stap 1 /5
Verser une cuillère d’huile d’olive et faire rissoler l’échalote et gousse d’ail
Stap 2 /5
Rajouter le chorizo et champignons coupés en rondelle
Stap 3 /5
Faire déglacer au vin blanc
Stap 4 /5
Rajouter le riz, le bouillon de volaille, l’eau et laisser cuire 12 minutes en cuisson haute pression
Stap 5 /5
Rajouter les 2 cuillères à soupe de crème fraiche, et mélanger. Rajouter du parmesan à votre convenance. À déguster








