- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto champignons et dinde
Risotto champignons et dinde
- Totale tijd 31min
- 5min
Voorbereidingstijd - 26min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
350 g Riz rond
2 Filets de poulet
300 g Champignons
2 càs Huile d’olive
1 Oignon
2 càc Curry
700 ml Eau
1 Bouillon de légumes
50 ml Vin blanc sec
30 cl Crème
3 Poignées de gruyère
Sel
Poivre
Bereiding
Stap 1 /6
Éplucher l’oignon et découper les filets de poulets et les champignons
Stap 2 /6
Faire revenir l’oignon, le poulet et les champignons dans l’huile d’olive en mode « dorer » en remuant sans arrêt
Stap 3 /6
Ajouter le riz et continuer de remuer
Stap 4 /6
Faire fondre le bouillon dans l’eau et l’ajouter avec le vin blanc, le sel, le poivre et le curry
Stap 5 /6
Mettre en mode cuisson rapide (sous pression) pendant 15min
Stap 6 /6
À la fin de la cuisson, ajouter la crème et le gruyère en remuant bien







