- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto boudin blanc champignons
Risotto boudin blanc champignons
- Totale tijd 35min
- 15min
Voorbereidingstijd - 20min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
300 g Riz arborio
1 kg Boudin blanc de Rethel
500 g Mélange de champignons
500 ml Eau
100 ml Vin blanc sec
1 càs Huile tournesol
10 cl Crème liquide
1 Cube bouillon volaille
1 Branche de thym
200 g Gruyère râpé
Bereiding
Stap 1 /4
Couper en morceaux d'1 cm les boudins et faites les revenir dans l'huile de tournesol Égoutter les champignons
Stap 2 /4
Ajouter le riz et faites revenir le tout pendant 5 min
Stap 3 /4
Ajouter les champignons, le bouillon de volaille, le thym, 100ml vin blanc sec et 500ml d'eau et passer en mode cuisson sous pression pendant 10min
Stap 4 /4
Au bout des 10min ajouter la crème liquide et 200gr de gruyère râpé Bon appétit







