- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto aux champignons et chèvre
Risotto aux champignons et chèvre
- Totale tijd 15min
- 2min
Voorbereidingstijd - 13min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (17)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd COOKEO+ CONNECT 6 L CE857800 COOKEO 6L CONNECT Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
250 g Riz a risotto
1 Cube de bouillon
700 ml D'eau
Poivre
1 Oignon
2 Échalotes
1 Chèvre (pyramide chavroux)
300 g Champignons
Bereiding
Stap 1 /5
Éplucher et émincer l'oignon et les échalotes Faire revenir sur mode dorer avec un filet d'huile d'olive pendant 2 minutes
Stap 2 /5
Ajouter le riz eg laisser dorer 1 minute. Ajouter le poivre
Stap 3 /5
Diluer le bouillon de cube dans 700mL d'eau et l'ajouter dans la cuve Mettre a cuire sous pression
Stap 4 /5
Pendant la cuisson, couper en petits morceaux les champignons
Stap 5 /5
Lorsque la cuisson est finie, mettre en mode mijotage et ajouter les champignons et le chèvre coupé en morceaux. Mélanger l'ensemble Servir







