- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto au parmesan et jambon de parme
Risotto au parmesan et jambon de parme
- Totale tijd 40min
- 5min
Voorbereidingstijd - 35min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
360 g Riz arborio
60 g Parmesan
4 Tranches de jambon de parme
1 Oignons
360 ml Vin blanc
1 Cube de bouillon
2 càs D’huile d’olives
720 ml D’eau
Bereiding
Stap 1 /4
Pelez et émincez l’oignon.
Stap 2 /4
Faites dorer l"oignon, l’huile, et le riz pendant 3 minutes. Remuer constamment.
Stap 3 /4
Émietter le cube de bouillon’ puis arroser avec le vin. Faites cuire jusqu’à absorption total du liquide. Répétez l’étape deux fois supplémentaires avec cette fois 360 ml d’eau.
Stap 4 /4
Coupez le jambon et mélangez le avec le parmesan à la préparation, salée poivrée, Laissez couvert quelques minutes, sans cuisson puis servez.







