- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto au comté et au jambon sec
Risotto au comté et au jambon sec
- Totale tijd 22min
- 2min
Voorbereidingstijd - 20min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (18)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo+ Connect CE857800 Multicooker COOKEO 6L CONNECT Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
250 g Riz arborio
150 g Chiffonnade de jambon sec
20 g Comté
1 Échalote
1 càs Huile d'olive
20 cl Vin blanc
50 cl Eau
50 g Parmesan
Sel
Poivre
Bereiding
Stap 1 /6
Pelez l'échalote et émincez la.
Stap 2 /6
Faites chauffer l'huile dans la cuve du cookeo en mode dorer et faites y revenir l'échalote 3 min
Stap 3 /6
Ajouter le riz et prolonger la cuisson de 2 min
Stap 4 /6
Verser le vin blanc et l'eau. Saler et poivrer. Lancer le mode sous pression pour 12 min.
Stap 5 /6
Incorporer le comté coupé en dès et relancer la cuisson pour 3 min.
Stap 6 /6
Hors cuisson, ajouter le parmesan et le jambon. Servir immédiatement







