- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto asperges vertes fraîches et parmesan
Risotto asperges vertes fraîches et parmesan
- Totale tijd 25min
- 10min
Voorbereidingstijd - 15min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
250 g Riz arborio
1 Échalote
500 g Asperges vertes
20 cl Vin blanc
30 cl Bouillon volaille ou légumes
80 g Crème fraîche épaisse
100 g Parmesan
1 càs Huile d’olive
Sel et poivre
Bereiding
Stap 1 /4
Pelez et émincer l’échalote. Laver et couper en tronçons les asperges.
Stap 2 /4
Faites revenir 3 min en mode dorer l’échalote dans l’huile d’olive. Ajouter le riz et laisser en mode dorer 2 min. Ajouter le vin blanc et laisser encore 2 min.
Stap 3 /4
Ajouter les asperges et le bouillon. Saler poivrer puis lancez en mode cuisson sous pression pour 15 min.
Stap 4 /4
Ajouter la crème fraîche et le parmesan, mélanger et servir immédiatement.







