- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto à la mozzarella et champignons
Risotto à la mozzarella et champignons
- Totale tijd 56min
- 10min
Voorbereidingstijd - 46min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (17)
i-Companion Touch Pro HF93D810 Kookrobot - 17 programma's - 8 accessoires - Ingebouwde weegschaal Companion Pro HF850810 Kookrobot - 12 programma's - 6 accessoires Companion XL HF840110 Kookrobot - 12 programma's - 7 accessoires I-COMPANION Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
150 g Riz arborio
2 Échalotes
5 cl De vin blanc
40 cl De bouillon de volaille
3 càs D'huile d'olive
200 g De Champignons de Paris
150 g De mozzarella di bufala
Accessoires
Couteau hachoir « Ultrablade » Mélangeur
Bereiding
Stap 1 /4
Mettre les deux Échalotes dans le bol
Stap 2 /4
Mettre le mélangeur et rajoutez l'huile, le riz, le vin et laissez mijoter 5 minutes
Stap 3 /4
Rajoutez le bouillon et les champignons couper en morceaux dans le bol et laissez mijoter 30 minutes
Stap 4 /4
10 minutes avant la fin de cuisson rajoutez la mozzarella couper en morceau





