- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto à italienne
Risotto à italienne
- Totale tijd 28min
- 10min
Voorbereidingstijd - 18min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
1 càs Huile
100 g Allumettes de bacon
2 Oignons
1 Grosse courgette
2 Tomates
300 g Riz cru (riz thaï ou riz à risotto selon le rendu souhaité)
100 g Jambon serrano
600 g Eau
1 Kub or
200 g Pesto rosso
400 g Aiguillettes de poulet
Bereiding
Stap 1 /5
En mode dorer, faire revenir les oignons et le bacon dans l’huile m.
Stap 2 /5
Ajouter le poulet émincé et continuer à faire dorer.
Stap 3 /5
Ajouter les courgettes et tomates coupées en petits morceaux. Continuer à faire dorer quelques minutes.
Stap 4 /5
Ajouter l’eau, le riz, le pesto rosso, le kub et le jambon émiettés. Lancer la cuisson sous pression pour 8min
Stap 5 /5
Servir et déguster ! Bon appétit!







