- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Rillettes cabillaud aux olives
Rillettes cabillaud aux olives
- Totale tijd 30min
- 20min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
300 g Filet de cabillaud coupé en cubes
250 g Pommes de terre à purée pelées et taillées en petits dés
60 g Olives vertes dénoyautées et hachées finement
0.5 càc Paprika
2 càs Huile d'olive
2 càs Vinaigre blanc (ou de cidre)
Sel, poivre
Bereiding
Stap 1 /5
Préparation des ingrédients.
Stap 2 /5
Couper les pommes de terre en cubes.
Stap 3 /5
Placer 25 cl d'eau dans la cuve, puis le cabillaud et les pommes de terre dans le panier.
Stap 4 /5
Cuisson sous pression.
Stap 5 /5
Dans un saladier, écraser à la fourchette avec tous les ingrédients. Garder au frais.