- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Poulet sauté à la provençale
Poulet sauté à la provençale
- Totale tijd 50min
- 20min
Voorbereidingstijd - 30min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
1.5 kg Poulet coupé en morceaux
4 Tomates
2 Gousses d’ail
1 Échalote
2 Oignons
Persil plat
1 Branche d’estragon
4 càs Huile d’olive
10 cl Vin blanc
Olives noires dénoyautées
1/2 jus de citron
Sel
Poivre
Bereiding
Stap 1 /5
Peler les tomates et les hacher grossièrement. Hacher finement l’ail, les oignons et l’echalote
Stap 2 /5
Saler et poivrer les morceaux de poulet. Faire dorer dans l’huile d’olive sur les 2 faces.
Stap 3 /5
Ajouter les oignons et l’échalote 5 min
Stap 4 /5
Ajouter les tomates, l’ail et l’estragon (garder quelques feuilles pour la fin). Saler, poivrer et ajouter le vin blanc. Cuisson sous pression 15 minutes.
Stap 5 /5
Ajouter les olives, le jus de citron et le persil







