- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Porc au piment et cajou
Porc au piment et cajou
- Totale tijd 10min
- 10min
Voorbereidingstijd - 0min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
900 g Filet de porc coupé en très fines tranches
4.5 càs Huile d'arachide
6 Oignons verts
75 g Noix de cajou grillées
1.5 càs Sauce nuoc-mâm
1.5 càs Sauce d'huitre
3 càs Pâte de piment
1.5 càs Basilic thaï lavé et ciselé (à défaut coriandre fraîche)
Bereiding
Stap 1 /5
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /5
Laver et ciseler le basilic thaï (ou coriandre fraîche à défaut).
Stap 3 /5
Verser l'huile dans la cuve.
Stap 4 /5
Faire revenir l'oignon. Ajouter le porc. Le faire revenir 4 min sur toutes les faces. Ajouter les sauces et le piment. Mélanger durant 4 min.
Stap 5 /5
Agrémenter des noix de cajou et de basilic thaï. Servir.







