- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Pomme de terre, mascarpone et oignons verts
Pomme de terre, mascarpone et oignons verts
- Totale tijd 1u 40min
- 15min
Voorbereidingstijd - 25min
Gaartijd - 1u
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (6)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
8 Pommes de terre à chair ferme
200 g De mascarpone
150 g De bacon grillé
2 Oignons verts
Poivre
Persil
Bereiding
Stap 1 /4
Faites grillé en mode dorer le bacon.
Stap 2 /4
Après avoir lavé la cuve, ajoutez 20 cl d’eau et faites cuire sous pression dans le panier vapeur vos pommes de terre, pendant 20 minutes selon la taille de celle ci.
Stap 3 /4
Mélanger les oignons verts finement haché et le mascarpone avec le bacon refroidi émincé, le persil haché. Assaisonnez à votre convenance.
Stap 4 /4
Creusez légèrement le dessus et l’intérieur des pommes de terre, récupérez la chair puis la mélanger à la farce. Remplissez les pommes de terre de cette farce. Dégustez froid.







