- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Romige risotto met citroen en mascarpone
Romige risotto met citroen en mascarpone
- Totale tijd 40min
- 15min
Voorbereidingstijd - 25min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (1)
Ingrediënten
2 personen
2 el Olijfolie
0.5 Ui
160 g Risottorijst
6 cl Witte wijn
90 cl Groentenbouillon
40 g Mascarpone
20 g Geraspte Parmezaanse kaas
0.5 Citroen (zeste)
Parmezaanse kaas
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /10
Bereid de ingrediënten voor.
Stap 2 /10
Plaats het blad in de kom.
Stap 3 /10
Giet de olijfolie in de kom.
Stap 4 /10
Voeg de uien, rijst en zout toe. Bak 4 min.
Stap 5 /10
Voeg de witte wijn toe en laat 1 min. reduceren.
Stap 6 /10
Voeg de groentenbouillon toe.
Stap 7 /10
Laat de risotto koken.
Stap 8 /10
Voeg de mascarpone en de Parmezaanse kaas toe en laat nog 2 min. koken.
Stap 9 /10
Pas het kruiden en voleindig met de citroenzeste en de krullen van de Parmezaanse kaas.
Stap 10 /10
Serveer warm.