- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Pain perdu aux pépites de chocolat à l'extracrisp
Pain perdu aux pépites de chocolat à l'extracrisp
- Totale tijd 40min
- 5min
Voorbereidingstijd - 35min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (17)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd COOKEO+ CONNECT 6 L CE857800 COOKEO 6L CONNECT Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
1 Demi baguette
500 ml Lait
4 Oeufs
1.5 càs Rhum
80 g Sucre en poudre
1 Sachet de sucre vanillé
Pépites de chocolat (selon vos gouts )
Accessoires
Moule à gâteau Extra Crisp
Bereiding
Stap 1 /5
Faire tremper le pain dans le mélange lait,oeufs, sucre et sucre vanillé
Stap 2 /5
Beurrer le moule a gateau cookeo
Stap 3 /5
Ajouter au mélange quelques pépites de chocolat ( selon vos gouts ) et le rhum
Stap 4 /5
Mettre le moule a gateau dans la cuve et programmer l'extracrisp a 180 degres pendant 35 min
Stap 5 /5
Laissez refroidir avant de demouler et degustez !







