- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Pain de saumon et litchi
Pain de saumon et litchi
- Totale tijd 34min
- 20min
Voorbereidingstijd - 14min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
260 g Saumon frais, cru (ou surgelé décongelé)
1 Blancs d'oeuf
5 cl Crème liquide 35% MG
2 Litchis hachés
Sel et poivre
Ramequins ou moule à charlotte
Sauce au fromage blanc et aux herbes (pour servir)
Bereiding
Stap 1 /6
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /6
Enlever la peau du saumon.
Stap 3 /6
Mixer grossièrement saumon, blanc d'œuf et crème. Ajouter les litchis. Assaisonner de sel et poivre. Répartir dans les ramequins.
Stap 4 /6
Filmer les ramequins.Verser 20 cl d'eau dans la cuve. Y placer le panier vapeur avec les ramequins.
Stap 5 /6
Cuisson sous pression : 14 min
Stap 6 /6
Placer au frais. Servir avec une sauce au fromage blanc et aux herbes.