- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Haricots verts à la marocaine
Haricots verts à la marocaine
- Totale tijd 13min
- 1min
Voorbereidingstijd - 12min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (5)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Multicooker Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd
Ingrediënten
4 personnes
500 g D’haricots verts
2 Gousses dnail
200 ml D’eau
1 càc De gingembre
1 càc De curcuma
1 pincée De paprika
400 g de tomates pelées
Sel poivre
Persil coriandre
1 càs D’huile d’olive
Bereiding
Stap 1 /5
Préparer les ingrédients
Stap 2 /5
Cuire les haricots verts et les gousses d’ail à la vapeur avec 200ml d’eau
Stap 3 /5
Une fois les haricots verts cuits, vider le réservoir et la cuve. Ajouter un filet d’huile d’olive, les tomates pelées, les gousses d’ail. Faire revenir puis écraser les morceaux avec un presse légumes.
Stap 4 /5
Ajouter les épices, les haricots et mélanger
Stap 5 /5
Servir chaud







